Referat: Västmanland - Gästrikland/Hälsingland

Örebro-Västmanland i Berhn Arena det enda som saknades var publiken!
Vilken match!

Vi pratade innan om att fortsätta med spelet som vi hade mot dalarna med hög fart på skridskor och puck.
Vi möter ett skickligt Örebro och matchen spelas i ett högt tempo. Tycker vi gör en otroligt bra första period med stabit spel över hela banan. Vi vinner första perioden med 3-0. I andra perioden reduserar Örebro tidigt till 3-1 och får energi av det. Efter det så blir vi lite stillastående och börjar titta förmycket på puck och Örebro tar över mer och mer. Vi snackar ihop oss igen och reder ut stormen och vi kan avgöra med 4-1 i tom kasse.

Vi spelar även 3 mot 3 i 5 min som slutar mållöst. Vi avslutar sedan med 5 st straffar var där vi bjuder på en hel drös med fina avslut och vinner den straffläggningen med 4-3.

I denna match förtjänar verkligen ALLA beröm för krigar insattsen. Linn och Maja bjuder på stabilt målvaktspel.

0-1 Hilda Ljungberg
0-2 Izabell Sjöö
0-3 Johanna Holmström
1-3 Anna Brenkle
1-4 Lovisa Engström

Målskyttar på straff: Lovisa Engström, Olivia Sjöö, Kajsa Fange, Hilda Ljungberg.